Print opskrift
Glutenfri grød med vanilje, chokolade & nødder – laktosefri & vegansk
Glutenfri grød med vanilje
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 10 min
Antal personer
2 personer
Ingredienser
Grøden
Topping
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 10 min
Antal personer
2 personer
Ingredienser
Grøden
Topping
Glutenfri grød med vanilje
Instruktioner
  1. Start med at klargøre alt toppingen (undtagen den smeltede chokolade)
  2. Hælde havregryn, salt og vand i en gryde. Kog det i 2-3 min ved mellemhøj varme.
  3. Skru lidt ned for varmen, og tilsæt soyamælken og vaniljesukkeret. Kog grøden yderligere 2-3min til den får en lind konsistens.
  4. Tag grøden af komfuret. Smelt chokoladen. (dette gør jeg selv i mikrobølgeovnen i ca. 3x30sek, da dette er hurtigt og let.
  5. Hæld grøden over i 2 skåle, hæld den smeltede chokolade ud over grøden. Pynt så grøden med resten af toppingen. Velbekomme 🙂
Recipe Notes

HUSK at sikre sig at den chokolade du anvender er vegansk, og ikke indeholder skummemælkspulver, hvis du ønsker at anvende vegansk chokolade 🙂 

Del denne opskrift