Print opskrift
Kartoffel- pastinaksuppe med ristede cashewnødder, mango og friske koriander
Forberedelses tid 15 min
Tilberedningstid 25 min
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Suppen
Topping
Forberedelses tid 15 min
Tilberedningstid 25 min
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Suppen
Topping
Instruktioner
  1. Find en mellemstor gryde frem og tilsæt olivenolie, de pressede hvidløg og gurkemeje. Svits det ved middelhøj varme i et lille minut.
  2. Tilsæt derefter kartofler og pastinak og svits yderligere 5 min.
  3. Tilsæt derefter grøntsagsboullion og lauerbærbladene, og rør det godt sammen. Put et låg på gryden og skru ned for varmen. Lad suppen småkoge i 15-20 min til grøntsagerne er møre. –> (Lav toppingen imens suppen koger)
  4. Når grøntsagerne er møre fjernes laurbærbladende og gryden fjernes fra komfuret.
  5. Blend suppen (jeg bruger stavblender) og tilsæt derefter kokosmælk, muskatnød og timian, og bring suppen op og småkoge så suppen bliver varm.
  6. Smag til sidst suppen til med salt og peber.
  7. Hæld suppen i skåle og top med mango, cashewnødder og friske koriander.
Del denne opskrift