Mango Cheesecake

Lækker Mango cheesecake med en snert af lime. Opskriften er let at lave og er det perfekte valg hvis du ligesom mig elsker mango. Når jeg først ser mango på tilbud kan jeg ikke lade være med at fylde kurven med mango. Når først jeg har mango i huset kan det let forsvinde 2 på en dag. JEG ELSKER MANGO! I denne uge besluttede jeg mig derfor for at lave en masse mad med mango. Det blev til en vegansk vietnamesisk salat, mango salat, smoothie og denne skønne og friske mango cheesecake med en snert af lime. Den er frisk, fyldig og fyldt med lækker frisk mango. Opskriften er let at gå til, det eneste der kræver er bare at du afsætter lidt tid i køkkenet og har nogle dejlige skønne modne mangoer liggende.

Ønsker du at lave en glutenfri version er jeg personligt glad for at bruge disse kiks fra Helsam disse kan også købes ved Helsebixen hvor du må nuværende tidspunkt får fri fragt, uanset hvor lidt du køber. (reklamelink) For flere glutenfri opskrifter kan du klikke her

Print opskrift
Mango Cheesecake
Mango cheesecake
Ventetid 4 timer
Antal personer
6-8 personer
Ingredienser
Bunden
  • 125 g. kiks blendet fint (glutenfri kiks for glutenfri version)
  • 70 g. smør smeltet
Mango pure
Mango creme
Mango gel
  • 120 g. mango pure (Kan erstattes med 5 spsk. passionsirup og 2 spsk. mango pure.
  • 2 stk. husblas
Ekstra
Ventetid 4 timer
Antal personer
6-8 personer
Ingredienser
Bunden
  • 125 g. kiks blendet fint (glutenfri kiks for glutenfri version)
  • 70 g. smør smeltet
Mango pure
Mango creme
Mango gel
  • 120 g. mango pure (Kan erstattes med 5 spsk. passionsirup og 2 spsk. mango pure.
  • 2 stk. husblas
Ekstra
Mango cheesecake
Instruktioner
Bunden
  1. Start med at finde en springform frem og betræk den med bagepapir (Som vist på billedet)
  2. Smelt smørret og knus kiksene. Rør derefter smør og kiks sammen, og hæld det i bunden af springformen. Pres det godt sammen, da du ellers risikere bunden smuldre når kagen er færdig. (jeg bruger bunden af et glas til at presse kiksebunden godt ned med)
Mango pure
  1. Fjern skræl og kerne, og blend mangoen fint til den får en ensartet konsistens.
Mango creme
  1. Start med at lægge husblasen i blød så den er klar til du skal bruge den.
  2. Pisk fløde, vaniljesukker og sukker sammen i en seperat skål. Når det får en kosistens som flødeskum er den færdig. stil den til side mens du laver resten af cremen.
  3. Pisk flødeost, limesaft, og flormelis sammen i en skål med en håndmikser. Varm 3 husblas op en en gryde ved lav varme og lad det køle lidt af. Vend det derefter forsigtig i. Brug en dejskraber til dette.
  4. Rør nu 2 dl. mangopure i.
  5. Pisk fløde, vaniljesukker og sukker i skålen, og rør det derefter forsigtig i det andet. Hæld det derefter ovenpå kiksebunden. Stil kagen på køl, mens du laver gelen
Mango gel
  1. Hæld mango pure og husblas i en skål og varm det op ved smag varme. Lad det køle af lidt på køkkenbordet før, at du hælder det over kage. Hæld det forsigtig på kagen ellers risikere du at du laver huller i kagen. brug evt. bagsiden af en ske, som du hælder gelen ned på inden gelen rammer kagen.
  2. Stil kagen på køl i mimimum 4 timer.
  3. Pynt evt. med lidt frisk mango og mynte.
Del denne opskrift


2 thoughts on “Mango Cheesecake”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *