Print opskrift
Kartoffelpizza med blåskimmelost og pesto
Forberedelses tid 20 min
Tilberedningstid ca. 25 min
Antal personer
2-3
Ingredienser
Forberedelses tid 20 min
Tilberedningstid ca. 25 min
Antal personer
2-3
Ingredienser
Instruktioner
  1. Bruger du færdiglavet pizza dej, så start med at se om denne skal hæve før brug.
  2. Mens din hjemmelavet- eller færdiglavet dej hæver, skær kartofler og løg i tynde skiver
  3. Rul pizzadejen ud i den ønskede størrelse, og smør et tyndt lag tomatpure på.
  4. Smør 1-2 spsk. pesto på pizzadejen og læg de tynde skriver kartoffel ovenpå. (De må gerne ligge lidt forskudt, men pas på med at ligge dem for tæt over hinanden, da du risikere at kartoflerne ikke bliver sprøde)
  5. Fordel de tynde skiver rødløg på pizzaen
  6. Spred resten af pestoen ud over kartoflerne
  7. Fordel osten i små stykker på hele pizzaen
  8. Fordel til sidst den friske rosmarin på pizzaen og krydder med salt og peber.
Recipe Notes

Færdiglavet pizza dej: Jeg bruger selv gerne denne https://www.nemlig.com/pizzadej-oeko-5034424 
Glutenfri alternativ https://www.nemlig.com/pizzabunde-5017075?gclid=EAIaIQobChMI9-mboLXA4AIVyoeyCh1_YQSpEAQYBSABEgIMkPD_BwE)

Pizzaen skal bages i ovnen i ca. 20-25 min ved 180grader varmluft. Pizzaen er færdig når kartoflerne er gyldne og let sprøde.

Del denne opskrift