Print opskrift
Mælkefri råcreme/kagecreme
Let at lave og kan bl.a. bruges til frugtsalat, lagekage eller i en trifli.
VVegansk råcreme/kagecreme
Tilberedningstid 5-10 min
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Tilberedningstid 5-10 min
Antal personer
4 personer
Ingredienser
VVegansk råcreme/kagecreme
Instruktioner
  1. Hæld æggeblommer, sukker og vaniljesukker/korn i en skål. Pisk det godt sammen med en elpisker til det får en mere tyk og luftig konsistens 
(kan godt tage et par minutter).
  2. Hæld havrefløden i en seperat skål og pisk det til flødeskum.
  3. Vend til sidst forsigtigt æggeblommeblandingen i flødeskummen, ved at tilsætte lidt af gangen. Røre det forsigtigt sammen med en ske eller dejskraber. På denne måde sikre du dig at du får en lækker og luftig råcreme/kagecreme.
Recipe Notes

Server evt. som råcreme til en lækker frugtsalat, eller brug den som kagecreme i en nem mælkefrie lagkage http://mygreenkitchen.dk/recipe/nem-maelkefri-lagkage/  

Del denne opskrift