Print opskrift
Panang curry med sødekartofler
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 20 min
Antal personer
4
Ingredienser
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 20 min
Antal personer
4
Ingredienser
Instruktioner
  1. Hvis du ønsker ris til retten så start med dette først, så passer det med at risene er færdig samme tid som retten.
  2. Når risene er sat over, så varm olie og curry paste i en wok, sammen med hvidløg og ingefær, og lad det stege i ca. 5 min.
  3. Tilsæt derefter løgene og steg yderligere 2 min. (Ønsker du kylling i retten, tilsættes denne nu) og steg kyllingestykkerne til de er møre.
  4. Tilsæt derefter resten af ingredienserne, og rør godt rundt i retten. Grøntsagerne skal helst være næsten helt dækket af væske. Lad retten simre ved mellemlav varme med låg på i ca. 20 min. Det er vigtigt at du rør undervejs, så retten ikke brænder på.
  5. Retten er færdig når grøntsagerne er møre.
Recipe Notes

Kan spises som suppe eller serveres med ris, cashew nødder og ristet kokosflager.

Del denne opskrift