Print opskrift
Glutenfri banankage med chokolade & karamel
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 20-25 min
Antal personer
14 stk.
Ingredienser
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 20-25 min
Antal personer
14 stk.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 160grader varmluft.
  2. Fjern stenene fra dadlerne, og put dadlerne i foodprocessoren. Tilsæt derefter mandlerne, og blend det hele i ca. 2 min. (Til massen får samme struktur som på billedet).
  3. Skræl bananerne, halver og put dem i foodprocessoren sammen med kokosolien. Tilsæt æggene og blend forsigtigt, så æggene og bananerne ikke bliver for “fluffy”. Da dette skaber luftbobler i dejen.
  4. Knæk chokoladen i mindre stykker og put i foodprocessoren, tilsæt salt, og karamel ekstrakt. Blend forsigtigt i ca. 30-45sek (til chokoladen er hakket i mindre stykker).
  5. Hæld dejen over i 14 tærteformen (12x2cm) eller 16 muffinsforme (7x3cm).
  6. Bag kagerne i midten af ovnen i 20-25min, til de er gyldne og har sat sig.
  7. Tag kagerne ud af ovnen, og placer et stykke chokolade på toppen.
  8. Når chokoladen er smeltet, kan du pynte med frisk frugt og nødder.
Recipe Notes

Pynt/Topping: Jeg pynter personligt gerne mine små banankager, med smeltet karamel- eller mint chokolade, frisk frugt og hakkede karameliserede nødder.

Del denne opskrift