Print opskrift
Kartoffelsuppe med rugbrødscroutoner, bacon & persilleknas
Kartoffelsuppe med rugbrødscroutoner, bacon & persilleknas
Forberedelses tid 25 min
Tilberedningstid 20 min
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Rugbrødscroutoner
Persilleknas
Kartoffelsuppe
Ekstra
Forberedelses tid 25 min
Tilberedningstid 20 min
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Rugbrødscroutoner
Persilleknas
Kartoffelsuppe
Ekstra
Kartoffelsuppe med rugbrødscroutoner, bacon & persilleknas
Instruktioner
Rugbrødscroutoner og bacon
  1. Tænd oven på 180 grader varmluft.
  2. Skær rugbrødet i den ønskede størrelse og vend dem sammen med olivenolie og salt.
  3. Spred dem ud på en bageplade med bagepapir og sæt pladen i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min (til brødet skal være gyldent og sprødt).
  4. Fordel baconskiverne på en bageplade med bagepapir, bag dem i ovnen i ca. 15 min til de er sprøde.
Persilleknas
  1. Skyl persillen og put den i en minihakker eller foodprocessor, sammen med mandlerne. Hak det groft.
Kartoffelsuppe
  1. Smelt plantesmørret i en mellemstorgryde. Når smørret er smeltet, tilsættes de hakket hvidløg, svits dem til de er let gyldne.
  2. Tilsæt porre og kartofler og svits dem ved mellem varme i ca. 5 min.
  3. Tilsæt grøntsagsboullion. Læg låg på gryden og lad suppen småkoge i ca. 20 min (til kartoflerne er møre).
  4. Tag gryden af komfuret og blend suppen med stavblender eller i alm. blender.
  5. Sæt gryden på komfuret og skru op på lav varme. Tilsæt kokosmælken og smag til med salt og peber.
  6. Anret kartoffel suppen i en skål, og pynt med rugbrødscroutoner, bacon og persilleknas. Velbekomme 🙂
Del denne opskrift