Print opskrift
Sprød sommersalat m. bagte sødekartofler & kikærter
Sprød salat med sødekartofler og kikærter, granatæble, cashewnødder, asparges, grønkål.
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 30 min
Antal personer
6
Ingredienser
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 30 min
Antal personer
6
Ingredienser
Sprød salat med sødekartofler og kikærter, granatæble, cashewnødder, asparges, grønkål.
Instruktioner
  1. Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. Begynd så at klargøre kikærterne og sødekartoflerne. Placer de skrællede og snittede sødekartofler, og de drænet kikærter på et bageplade med bagepapir, og hæld olien ud over. Tilsæt krydderierne og bland det godt rundt.
  2. Placer bagepladen i ovnen og lad det bage i ca. 30 min til kikærterne og sødekartoflerne får en let gylden farve. Begynd at lav resten af salaten mens du venter på kikærterne og sødekartoflerne bager færdig.
  3. Når du har skyllet, renset, pillet og snittet grønkål, mynte, granatæble og asparges, placere du grønkålen og mynten i bunden af en stor stål. Hæld dressingen over, som du har lavet af olie, eddike, honning og salt og peber og rør det godt sammen.
  4. Placer derefter halvdelen af de bagte og afkølet sødekartofler og kikærter, og halvdelen af aspargesen (gem toppen) og granatæblet og bland det godt sammen med grønkålen.
  5. Top derefter resten af sødekartoflerne, kikærterne, granatæble og asparges. Pynt med asparges toppene, og cashewnødderne.
Del denne opskrift