Print opskrift
Vegansk marrokansk simreret
Obs: Stegeso lavet af ler (feks en Rømeriopf) skal i en kold ovn ellers kan den gå i stykker.
Forberedelses tid
30
min
Tilberedningstid
2
timer
Antal personer
4
Ingredienser
2
rødløg
finthakket
2-3
fede hvidløg
finthakket
2
spsk.
oliven olie
1
tsk.
ingefær
stødt
1 1/2-1
chili
(kan undlades)
1
tsk.
karry
stødt
1
tsk.
gurkemeje
stødt
1
tsk.
koriander
stødt
1
tsk.
spidskommen
stødt
30
g.
rosiner
(kan undlades)
1
ds.
hakket tomat
2
dl.
grøntsagsboullion
1
spsk.
agave sirup
(honning kan også bruges)
1
ds.
kikærter
1
butternut squash
(sødekartofler kan også bruges)
1
knivspids
salt og peber
Ekstra
2
håndfulde
cashew nødder
ristet let på en tør pande
1
håndfuld
friske koriander
50
g.
kokos
ristet let på en tør pande
Forberedelses tid
30
min
Tilberedningstid
2
timer
Antal personer
4
Ingredienser
2
rødløg
finthakket
2-3
fede hvidløg
finthakket
2
spsk.
oliven olie
1
tsk.
ingefær
stødt
1 1/2-1
chili
(kan undlades)
1
tsk.
karry
stødt
1
tsk.
gurkemeje
stødt
1
tsk.
koriander
stødt
1
tsk.
spidskommen
stødt
30
g.
rosiner
(kan undlades)
1
ds.
hakket tomat
2
dl.
grøntsagsboullion
1
spsk.
agave sirup
(honning kan også bruges)
1
ds.
kikærter
1
butternut squash
(sødekartofler kan også bruges)
1
knivspids
salt og peber
Ekstra
2
håndfulde
cashew nødder
ristet let på en tør pande
1
håndfuld
friske koriander
50
g.
kokos
ristet let på en tør pande
Instruktioner
Tænd ovnen på 150 grader varmluft
Steg løg og hvidløg på en pande ved middelvarme til de er bløde og klare, og hæld det over i en stegeso.
Skyl og skær butternut squash i nogle mellem store tern, og steg dem på panden i 1-2 min sammen med krydderierne. Hæld derefter over i stegesoen.
Hæld vandet fra kikærterne og hæld dem over i stegesoen, sammen med de hakkede tomater, grøntsagsboullion, sirup og rosiner.
Sæt låg på stegesoen, og ind i ovnen. Lad retten simre i ovnen i ca. 2 timer. Top med friske koriander, kokos og ristede cashew nødder.
Recipe Notes
Del denne opskrift