Print opskrift
Vegansk marrokansk simreret
Obs: Stegeso lavet af ler (feks en Rømeriopf) skal i en kold ovn ellers kan den gå i stykker.
Forberedelses tid 30 min
Tilberedningstid 2 timer
Antal personer
4
Ingredienser
Ekstra
Forberedelses tid 30 min
Tilberedningstid 2 timer
Antal personer
4
Ingredienser
Ekstra
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 150 grader varmluft
  2. Steg løg og hvidløg på en pande ved middelvarme til de er bløde og klare, og hæld det over i en stegeso.
  3. Skyl og skær butternut squash i nogle mellem store tern, og steg dem på panden i 1-2 min sammen med krydderierne. Hæld derefter over i stegesoen.
  4. Hæld vandet fra kikærterne og hæld dem over i stegesoen, sammen med de hakkede tomater, grøntsagsboullion, sirup og rosiner.
  5. Sæt låg på stegesoen, og ind i ovnen. Lad retten simre i ovnen i ca. 2 timer. Top med friske koriander, kokos og ristede cashew nødder.
Recipe Notes

 

 

Del denne opskrift