Print opskrift
Vegansk schnitzel i cremet spinat- & parmesansauce – på blot 25min
Vegansk schnitzel i cremet spinat- & parmesansauce - på blot 25min
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 20 min
Antal personer
2 personer
Ingredienser
Vegansk schnitzel i cremet spinat & parmesansauce
Tilbehør
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 20 min
Antal personer
2 personer
Ingredienser
Vegansk schnitzel i cremet spinat & parmesansauce
Tilbehør
Vegansk schnitzel i cremet spinat- & parmesansauce - på blot 25min
Instruktioner
  1. Tænd ovnen og start med at bage de veganske schnitzler i ovnen.
  2. Smelt smørret i en pande og tilsæt oregano, soltørrede tomater, olie, hvidløg og løg, og steg det ved middelhøj varme.
  3. Tilsæt tomatpure, og steg det 1-2 min, før du tilsætter de skiveskårede snackpeber.
  4. Tilsæt spinaten, og steg det til væsken er trukket ud af spinaten.
  5. Tilsæt boullion, fløde og parmasan. Rør det godt sammen, og lad det små simre ca. 5 min.
  6. Tilsæt til sidst de veganske schnitzler. Server med det valgte tilbehør. Personligt servere jeg gerne med linse eller kikærtepasta til 🙂
Del denne opskrift