Print opskrift
Kanelsnegle med marcipan & chokolade
Antal personer
12 stk.
Ingredienser
Dejen
Kanelremonce
ekstra
Antal personer
12 stk.
Ingredienser
Dejen
Kanelremonce
ekstra
Instruktioner
Dejen
  1. (Brug en rørmaskine til denne opskrift). Start med at røre alle de tørre ingredienser sammen ,og tilsæt æg og vand. Tilsæt gæren ved at smuldret med fingrene. Rør dejen til den har samlet sig (ca. 3-5 min).
  2. Når dejen er færdig skal den æltes til en firkant, pakkes ind i film og stilles på køl. Lad dejen hvile i 30 min. Begynd at lav kanelremoncen, mens dejen hviler.
Kanelremonce
  1. Vær sikker på at smøret er blødt før du blander alle ingredienserne sammen.
Formning af kanelsneglene
  1. Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Tag dejen ud af køleskabet og rul ud. Læg smørret i dejen, og pak smørret ind i dejen (ligesom en kuvert) Så dejen får 3 lag. Lad dejen hvile i 30 min.
  3. Rul så dejen igen og læg den i 3 lag, og lad dejen hvile yderligere 30 min. Gentag og lad dejen hvile i yderligere 30 min. Efter 3. udrulning, udrulles dejen i et ca 4 mm tykt lag.
  4. Pensle dejen med kanelremoncen, men lad det øverste af dejen være uden remonce. (dette gør den lettere at rulle). Rul dejen sammen som en roulade og skær 12 snegle ud af dejen.
  5. Placer sneglene i en aluform, dette gør det lettere at holde formen på sneglene. Bag sneglene i 12-14min
  6. Når sneglene har bagt, tager du dem ud af ovnen, og placere et stykke mørk chokolade ovenpå. (Varmen fra sneglene får chokoladen til at smelte). Når chokoladen er smeltet kan du toppe med frysetørret jordbær, eller nyde dem som de er.
Recipe Notes

Hvis du ikke ønsker at lave alle sneglene på en gang, kan du fryse sneglene efter du har placeret dem i aluformene.

Del denne opskrift