Print opskrift
Sunde glutenfri bananvafler med karamel & kanel
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
6 stk.
Ingredienser
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
6 stk.
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tænd dit vaffeljern og smør pladerne til vaffeljernet med kokosolie eller smør.
  2. Tilsæt alle ingredienserne i blenderen, og blend til dejen til den har en tyk og ensartet konsistens.
  3. Smør Tefal vaffeljernet med kokosolie, og hæld ca. 1/2 dl dej pr. vaffel du laver . (Pas på med at fylde for meget dej i vaffeljernet, da du risikere at dejen flyder ud over.) Når du skal tjekke om vaflerne er færdig, åbner du forsigtigt vaffeljernet. Slipper vaflerne let vaffeljernet, og har en gyldenbrun farve er vaflerne færdig.
  4. Pynt vaflerne med frisk frugt, karamel sovs, peanutbutter, eller skyr og server med det samme. Velbekomme 🙂
Del denne opskrift