Start med at hælde maizena i et glas, og bland 1 dl mælken i glasset (På den måde sikre du dig at råcremen ikke klumper).
Når maizenaen er rørt godt sammen med mælken, hælder du det over i en gryde.
Hæld resten af mælken, æggeblommer, rørsukker, vaniljekorn.
Varm råcremen op.
Det er VIGTIGT at du hele tiden røre i råcremen, mens den opvarmes. (Den må ikke koge)
Råcremen er færdig når den har en tyk og ensartet konsistens.
Tilsæt til sidst gelatine (eller den opblødte husblas) og rør det godt ind i råcremen.
Hæld råcremen over i en skål, og den det til med film tildæk som på billedet.
Stil råcremen på køl og begynd at lav hindbær/rabarber kompotten.
Hindbær/rabarber kompot
Begynd at skylle og snitte rabarberne.
Hæld alle ingredienserne til din kompot i en gryde.
Lad det små koge i 20-25min til rabarberne er møre og det har en grød konsistens. Når kompotten har kogt færdig, skal denne hældes over i en skål, og stilles på køl i 30min.
Trifli
Fordel hindbær/rabarber kompotten, råcreme og markoner i 6 glas.
Pynt til sidst med revet hvid chokolade.