Print opskrift
Vegansk indisk karry ret med kokos & linser
Forberedelses tid 15 min
Tilberedningstid 35 min
Antal personer
4
Ingredienser
Forberedelses tid 15 min
Tilberedningstid 35 min
Antal personer
4
Ingredienser
Instruktioner
  1. Start med at varme kokosolien i en stor gryde, ved middel høj varme.
  2. Tilsæt derefter koriander, kanel, chili, karry og spidskommen. Svits det kort af (dette frembringer sagen i krydderierne).
  3. Tilsæt hvidløg, og lad stege til det får en gylden farve.
  4. Tilsæt så de hakkede tomater, ingefær, chili og gurkemeje. Lad det koge i ca. 5 min, før du tilsætter linser og vand. Rør rundt og put låg på.
  5. Lad retten simre i ca. 35 min ved middel lav varmt, til linserne er møre. Begynd at lav tilbehøret mens retten simre. (Ris, couscous, eller hvad du ønsker som tilbehør) Personligt servere jeg gerne retten samme med couscous.
  6. Når linserne er møre, skal du tilsætte kokosmælk og cherrytomater.
  7. Skru op for varmen. Når retten er kommet op og koge, er den færdig. Krydder med salt og peber. Server med det samme.
Recipe Notes

Retten kan fryses ned. 

Del denne opskrift