Print opskrift
Glutenfri peanutbutter/banan muffins med chokolade
Glutenfri peanutbutter/banan muffins med chokolade
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 20-25 min
Ventetid 5 min
Antal personer
10 stk.
Ingredienser
Glutenfri peanutbutter/banan muffins
Glasur (valgfrit)
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 20-25 min
Ventetid 5 min
Antal personer
10 stk.
Ingredienser
Glutenfri peanutbutter/banan muffins
Glasur (valgfrit)
Glutenfri peanutbutter/banan muffins med chokolade
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Skræl bananerne og put dem i en skål. Mos bananerne med en gaffel, og tilsæt æggene, og rør det godt sammen.
  3. Tilsæt derefter bagepulver, vaniljesukker, salt og ahornsirup, og rør det godt sammen.
  4. Varm peanutbutteren i mikrobølgeovnen i ca. 30 sek. og hæld den i dejen.
  5. Blend havegrynene til mel (Jeg bruger en foodprocessor til dette). Du kan også sagtens bruge en minihakker, eller en blender til dette. Hæld det i dejen, og rør det godt sammen.
  6. Smelt kokosolien i mikrobølgeovnen i ca. 30-40 sek. og rør det i dejen sammen med det hakkede chokolade.
  7. Find 10 muffinsforme frem, og placer dem på en bageplade. Du kan både bruge engangs- eller silikone (jeg bruger silikone muffinsforme)
  8. Hæld dejen over i muffinsformene. Placer bagepladen i midten af ovnen. Bages i ca. 20 min til de har en gylden overflade og dejen virker fast.
  9. Lad dem afkøle i ca. 5 min, før du forsøger at tage dem ud af formene.
  10. Kan serveres både lune og afkølet. Personligt spiser jeg dem helst afkølet toppet med kakaoglasur og frysetørret hindbær.
Del denne opskrift