Nem vegansk karamel – på blot 50min

Jeg er gået i gang med at eksperimentere med en vegansk brownie toppet med karamel og chokolade. I den forbindelse er jeg ved at finde den helt rigtige karamelmasse til kagen, og jeg tror at jeg har fundet den!. Ikke nok med at denne karamel er utrolig let at lave, så kræver den kun 3 ingredienser og en gryde, thats it!

Print opskrift
Vegansk karamel
Nem vegansk karamel - på blot 50min
Tilberedningstid 50 min
Antal personer
Ingredienser
Tilberedningstid 50 min
Antal personer
Ingredienser
Nem vegansk karamel - på blot 50min
Instruktioner
  1. Hæld alle ingredienserne i en gryde og bring det op at koge. Det skal ikke buldre koge, men det må gerne boble. Lad det stå og passe sig selv med oprøringer undervejs, jeg rører personligt gerne i det ca. hver 8-10min.
  2. Du kan selv vælge hvor tyk karamelmassen skal være, jo længere du lader det koge, jo mørkere og tykkere bliver den. Jeg lader personligt gerne min koge i 50 min, til den får en let mørk gylden farve.
  3. Lad karamelmassen køle af, og hæld den over i en lufttætbeholder med låg, hvis ikke du skal bruge den med det samme.
  4. Opbevar den evt. på køl, så holder den sig længere, men karamellen bliver mere fast.
Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *