Kontakt

Kontakt

På denne kontakt side finder du lidt omkring mig og hvorfor jeg har valgt at lave denne madblog.

Mit navn er Julie, og bor i Aarhus sammen med min mand, søn og vores lille hund.

Rent faglig er specialiseret ergoterapeut inden for spise/drikke problematikker, samt neuro-muskulær genuddannelse af de orale ansigtsmuskler :)! Jeg har en stor passion for madlavning, og bloggen her er mit frirum med mulighed for, at udvikle min kreativitet og skabe nye opskrifter. Jeg har lavet denne blog, i håb om at kunne inspirere og motivere andre, til at leve en sund og varierende livsstil. 

Jeg ELSKER mad.! Intet mad er forkert i mine øjne. Der er derfor intet jeg siger jeg ikke “må” spise. For mig handler det i stedet om, at gøre det med måde.

For mig skal mad være inspirerende og velsmagende. 😀 !

Bloggens hovedtema vil jeg betegne som mad, med fokus på at få mere grønt på tallerken i det daglige.  Flere af retterne er med fokus på de mange mennesker, som lider af allergener eller blot ønsker at undgå visse fødevarer i deres kost.

Hvis du kigger nærmere på bloggen, vil du se at der findes mange forskellige opskrifter, både for vegetarer og veganere, men også for dig som har en sød tand, eller nyder et stykke kød i ny og næ. 

Fælles for opskrifterne herinde er ukompliceret og lette at gå til. De er oftest hurtige at lave, så de passer til en travl hverdag. Jeg håber derfor i vil støtte min blog, og har lyst til at følge mig på instagram, pinteres og herinde. 🙂 

Du er meget velkommen til at skrive til mig, dette gør du lettest ved at skrive en kommentar, under den enkelte opskrift på bloggen 🙂 !