Veganske Karamel/Snickerskugler – Kun 5 ingredienser

De klassiske snickerskugler lavet af dadler, peanuts, peanutbutter, med et tvist af vegansk mørk chokolade udenpå. De er perfekt til de dage hvor sliksulten melder sig, eller som et sundere alternativ til fredagssnoller. Personligt spiser jeg dem gerne til min eftermiddags- eller aftenkaffe. De er super lette at lave, og kræver blot 5 ingredienser.

Print opskrift
Veganske Karamel/Snickerskugler - Kun 5 ingredienser
Sunde snickerskugler med dadler, peanuts og peanutsbutter
Antal personer
45 stk.
Ingredienser
Snickerskugler
Pynt
Antal personer
45 stk.
Ingredienser
Snickerskugler
Pynt
Sunde snickerskugler med dadler, peanuts og peanutsbutter
Instruktioner
  1. Start med af fjerne stenene fra dadlerne, og hæld dem i en foodprocessor sammen med de saltede peanuts, karamel ekstrakt og det mørke chokolade. Hak det mellemfint.
  2. Tilføj peanutbutter (dette gør at massen hænger sammen). Når peanutbutteren er blandet godt ind i massen, kan du begynde at forme dine snickerskugler. Form 24 stk, og stil dem på køl.
  3. Begynd så at lave pynten, ved at smelte chokoladen over et vandbad.
  4. Overtræk snickerskuglerne med det smeltede chokolade, og pynt evt med lidt hakket peanuts, guldstøv eller hvad du nu ellers syntes kunne være flot 🙂
  5. Snickerskuglerne kan spises med det samme. Pynt evt. med lidt frysetørrede hindbær, gulvstøv eller hakkede nødder hvis du ønsker dette. Personligt kan jeg bedst lide dem kolde, og jeg lader dem derfor gerne stå i køleskabet i minimum 30 min efter jeg har lavet dem.
Recipe Notes

Opbevares i køleskabet i en dåse eller bøtte.

 

Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *