Ingrediens: rørsukker

Havregrynskager med citronfrosting (Gluten- & mælkefri)

Havregrynskager med citronfrosting (Gluten- & mælkefri)

Super simple og lækre gluten- og mælkefrie havregrynskager, med en frisk og syrlig citronfrosting. De er et stort hit herhjemme. Havregrynskagerne kan du lave flere dage i forvejen og blot opbevare i en kagedåse, til du skal bruge dem. Print opskrift Havregrynskager med citronfrosting (Gluten- 

Mælkefri råcreme/kagecreme

Mælkefri råcreme/kagecreme

ENDELIG! Det er sæson for nogle af mine yndlingsfrugter, nemlig vandmelon og jordbær!! 😀 Hver eneste sommer propper jeg køleskabet med frugt, da det er noget af det lækreste jeg ved sammen med en portion vegansk koldskål, eller en blandede frugtsalat fyldt med sommerens frugter. 

Vegansk Koldskål UDEN soya

Vegansk Koldskål UDEN soya

Jeg spiser normalt vegansk koldskål lavet ud fra denne opskrift https://mygreenkitchen.dk/recipe/vegansk-koldskaal/ men i år måtte jeg forsøge mig med en ny opskrift, da jeg i en periode (grundet kostændringer) ikke må spise nogen form for soya. Jeg har forsøgt mig lidt frem af flere omgange, 

Nem Mælkefri Lagkage

Nem Mælkefri Lagkage

Så blev jeg 31år! Det er nok den mest mærkværdige fødselsdag jeg mindes at have haft. Dette skyldes både disse besynderlige Coronatider hvor vi ingen mennesker ser, men også fordi vores lille søn på 3 mdr. har fået konstateret refluks, og jeg har derfor måtte 

Nøddemazarintærte (Toscatærte)

Nøddemazarintærte (Toscatærte)

En ægte klassiker som de fleste elsker. Print opskrift Nøddemazarintærte (Toscatærte) Kan med fordel fryses. Hasselnødderne kan skiftes ud med mandler, valnødder, pekan nødder eller hvad du ellers lige har liggende 🙂 ! Forberedelses tid 30 min Tilberedningstid 40 min Ventetid 70 min Antal personer