8. maj 2019
Hvid chokoladebidder med hindbær, rosiner & knas
De fleste af os kender den klassiske juledelikatesse chokolade med cornflakes. Dette er en lidt anderledes udgave med bl.a. rosiner og frysetørret hindbær, som medvirker til at give en sød og syrlig smag.
De er hurtige at lave, og kræver kun få ingredienser. 🙂
Tilberedningstid | 15 min |
Antal personer |
12
|
Ingredienser
- 600 g. hvid chokolade
- 10 g. frysetørret hindbær
- 100 g. rosiner
- 200-250 g. glutenfri cornflakes grofthakket
- Alternativ --> (alm. og grov cornflakes kan også bruges, for en ikke-glutenfri version)
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Start med at lave et vandbad, og smelt den hvide chokolade i en står skål. Rør let indtil massen er blandet og blank. Når chokoladen er smeltet hældes den i en skål, og de frysetørret hindbær og rosiner tilsættes. Tilsæt til sidst cornflakes ved at tilsætte lidt af gangen, for at sikre at du ikke tilsætter for meget cornflakes. Du skal sikre dig at cornflakesene er helt dækket af chokoladen.
- Hæld chokolade massen over i en firkantet bageform med bagepapir. Stil det på køl til chokoladen er stivnet.
- Når chokoladen er stivnet skære du det ud i små firkanter. (5x5cm) Server med det samme. Bonus: De smager skønt sammen med en kop kaffe 🙂
Recipe Notes
Opbevares køligt i en lufttæt dåse, med bagepapir mellem lagene.
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen