4. maj 2019
Perlebygsalat med pesto, granatæble & saltmandler
Jeg er meget glad for at bruge perlebyg, både i salater og i grød. Denne perlebygsalat med frisk pesto, feta, granatæble, og edamamebønner er en af familiens favoritter. Den passer perfekt som tilbehør til grillmad og fisk.
Antal personer |
8
|
Ingredienser
- 400 g. perlebyg
- 150 g. basilikums pesto (urtekrams for vegansk og mælkefri udgave)
- 200 g. edamamebønner pillet
- 1/2 granatæble pillet
- 1/2 agurk skåret i mindre stykker
- 1 håndfuld frisk persille
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 150 g. feta (violife for vegansk og mælkefri udgave)
- 1 lille håndfuld saltmandler
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Skyl perlebyggrynene grundigt under rindende vand. Hæld vand i en gryde og bring vandet i kog. Tilsæt perlebyg og salt, og kog perlebyggen til de møre i (ca. 15-20min). Fjern perlebyggen fra varmen, og lad det køle af.
- Begynd så at rense, snitte og pille grøntsagerne og granatæblet.
- Hæld det afkølet perlebyg i en stor skål, og hæld så pesto i skålen. Bland godt sammen. Miks derefter resten af ingredienserne. (Gem gerne lidt til pynt).
- Top til sidst med feta og saltmandler.
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen