3. maj 2019
Kyllingefrikadeller med oliven, soltørret tomater & gedeost

Jeg har lige holdt surprise party for min mor. Der valgte jeg at eksperimentere med en ny opskrift på kyllingefrikadeller. Jeg må sige at det ikke er sidste gang, at jeg laver de her frikadeller. Smagen af gedeosten sammen med oliven, og de soltørrede tomater, er en utrolig lækker kombination.

Antal personer |
18-20 stk.
|
Ingredienser
- 450 g. kyllingefars
- 1 lille håndfuld frisk spinat finthakket
- 30 g. gedeost grofthakket
- 5 stk. soltørret tomat finthakket
- 8 stk. olive finthakket
- 1 æg
- 2 spsk. rismel
- 1 spsk. glutenfri havregryn
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Bland alle ingredienserne til en fars, og lad fasen hvile i en halv times tid, i køleskabet.
- Tænd ovnen på 180grader, inden du går i gang med at lave frikadellerne.
- Form farsen til frikadeller med en tsk, og steg dem i ovnen i 25-30 min, til frikadellerne har en gylden farve.
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen