10. januar 2020
Syltede agurker – Klar på 15min
Hvor tit køber man ikke et glas syltede agurker og smider over halvdelen ud, fordi kan slet ikke får dem alle sammen brugt.?
Jeg har selv prøvet dette ALT for mange gange, indtil jeg fandt ud af hvor nemt det er at lave dem selv.!
De tager blot 15 min at lave, smager efter min mening MEGET bedre end dem man køber i supermarked!
Forberedelses tid | 5 min |
Tilberedningstid | 10 min |
Antal personer |
4 personer
|
Ingredienser
- 2 dl. lager eddike
- 1 dl. sukker
- 1 dl. vand
- 1 tsk. peberkorn
- 2-3 stk. lauerbærblade
- 1 tsk. citronsaft
- 1 mellemstor agurk skåret i skiver
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Start med at hælde eddike, vand, peberkorn og laurbærblade i en gryde. Bring lagen op at koge ved middel lav varme og kog sukkeret er opløst. (obs. sørg for lagen ikke bliver for varm, da den blot tager længere tid om at afkøle igen).
- Tag de skiveskårede agurker og hæld dem i en stor skål. Hæld den færdige lage over agurkerne og tilsæt 1 tsk. citronsaft og rør rundt. Stil skålen på køl i minimum 10 min før servering.
- Skal de syltede agurker først bruges senere opbevares disse bedst i glas med låg i køleskabet 🙂
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen