Ingrediens: plantesmør

Vegansk “butter chicken” med kikærter & tofu

Vegansk “butter chicken” med kikærter & tofu

En populær klassisker i det indiske køkken. En cremet indisk gryderet, fyldt med masser af krydderier. Kyllingen er erstattet med tofu og kikærter. Du vil på ingen måde, savne kød eller smag i denne ret. Retten kan serveres med en masse forskellig tilbehør. Personligt spiser 

Vegansk schnitzel i cremet spinat- & “parmesansauce” – på blot 25min

Vegansk schnitzel i cremet spinat- & “parmesansauce” – på blot 25min

Vi er som de fleste andre gået ind i det nye år med et nytårsforsæt. Vores var at spise mere plantebaseret. Det har været let for mig da jeg sjældent spiser kød og mejeriprodukter, så nytårsfortsættet var noget svære for min mand. Først var han 

Knasende vegansk granola

Knasende vegansk granola

Mange siger at morgenmad er dagens vigtigste måltid. Hvorfor så ikke gøre morgenmaden til dagens lækreste måltid? Denne sprøde og lækre granola er utrolig let at lave. Den er perfekt ovenpå din skyr og holder sig mæt i flere timer. 🙂 Print opskrift Knasende vegansk granola 

Kartoffelsuppe med rugbrødscroutoner, bacon & persilleknas

Kartoffelsuppe med rugbrødscroutoner, bacon & persilleknas

Er det for sent for suppe? Temperaturen er begyndt at stige, men vejret er stadig koldt og blæsende. Denne cremet kartoffelsuppe med sprøde rugbrødscroutoner, bacon og persilleknas, er det perfekte valg til de kolde efterårs- og vinterdage, hvor du har brug for noget at varme dig