Vegansk “butter chicken” med kikærter & tofu

En populær klassisker i det indiske køkken. En cremet indisk gryderet, fyldt med masser af krydderier. Kyllingen er erstattet med tofu og kikærter. Du vil på ingen måde, savne kød eller smag i denne ret. Retten kan serveres med en masse forskellig tilbehør. Personligt spiser jeg den gerne sammen med brune ris, vegansk raita, friske koriander & mango chutney

Print opskrift
Vegansk "butter chicken" med kikærter & tofu
Nem vegansk "butter chicken" med kikærter & tofu
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 25 min
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Vegansk butter "chicken"
Forslag til tilbehør
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 25 min
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Vegansk butter "chicken"
Forslag til tilbehør
Nem vegansk "butter chicken" med kikærter & tofu
Instruktioner
  1. Start med alt klargøre alle ingredienserne. (Sæt også dine ris over at koge, så disse er færdige samtidig med retten).
  2. Smelt "smørret" i en dyb pande eller wok, og tilsæt løg og hvidløg. Steg det ved middelhøj varme i 1-2min, til de bliver let gyldne.
  3. Tilsæt tomatpure, ingefær og krydderier, og steg i yderligere 2min.
  4. Skru lidt ned for varmen, og tilsæt tofu og grøntsagsboullion. Rør det godt sammen, og put et låg på gryden/wokken. Lad det stå og små simre 4-5min (På den måde lader du smagen trænge ind i tofuen).
  5. Tilsæt derefter kikærter og kokosmælk, og rør det godt sammen.
  6. Put låget på igen, og lad retten få lov at små simre yderligere 10-15min.
Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *