Vegansk schnitzel i cremet spinat- & “parmesansauce” – på blot 25min

Vi er som de fleste andre gået ind i det nye år med et nytårsforsæt. Vores var at spise mere plantebaseret. Det har været let for mig da jeg sjældent spiser kød og mejeriprodukter, så nytårsfortsættet var noget svære for min mand. Først var han lidt skeptisk, da han (ligesom mange andre mænd) elsker kød. MEN vi har nu haft en uge uden kød, hvor jeg har eksperimenteret med, at lave flere plantebaserede retter og denne ret er uden tvivl favoritten indtil nu 😀

Print opskrift
Vegansk schnitzel i cremet spinat- & parmesansauce - på blot 25min
Vegansk schnitzel i cremet spinat- & parmesansauce - på blot 25min
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 20 min
Antal personer
2 personer
Ingredienser
Vegansk schnitzel i cremet spinat & parmesansauce
Tilbehør
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 20 min
Antal personer
2 personer
Ingredienser
Vegansk schnitzel i cremet spinat & parmesansauce
Tilbehør
Vegansk schnitzel i cremet spinat- & parmesansauce - på blot 25min
Instruktioner
  1. Tænd ovnen og start med at bage de veganske schnitzler i ovnen.
  2. Smelt smørret i en pande og tilsæt oregano, soltørrede tomater, olie, hvidløg og løg, og steg det ved middelhøj varme.
  3. Tilsæt tomatpure, og steg det 1-2 min, før du tilsætter de skiveskårede snackpeber.
  4. Tilsæt spinaten, og steg det til væsken er trukket ud af spinaten.
  5. Tilsæt boullion, fløde og parmasan. Rør det godt sammen, og lad det små simre ca. 5 min.
  6. Tilsæt til sidst de veganske schnitzler. Server med det valgte tilbehør. Personligt servere jeg gerne med linse eller kikærtepasta til 🙂
Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *