Knasende vegansk granola

Mange siger at morgenmad er dagens vigtigste måltid. 
Hvorfor så ikke gøre morgenmaden til dagens lækreste måltid?

Denne sprøde og lækre granola er utrolig let at lave. Den er perfekt ovenpå din skyr og holder sig mæt i flere timer. 🙂

Print opskrift
Knasende vegansk granola
Honningristet granola
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 20 min
Antal personer
4
Ingredienser
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 20 min
Antal personer
4
Ingredienser
Honningristet granola
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 150 grader varmluft
  2. Smelt smørret og agave siruppen på en pande ved lav varme.
  3. Tilsæt havregrynen og rør det godt sammen. Tilføj derefter resten af ingredienserne og rør det godt sammen.
  4. Spred granolaen ud på en bageplade, og bag det i ovnen i ca 20 min til granolaen er gylden.
  5. Når granolaen er afkølet, kan du evt tilføje tørret frugt, eller små chokoladestykker ved blot at vende det sammen med den færdige granola. Jeg tilsætter personligt selv gerne rosiner og vegansk mørk chokolade.
Recipe Notes

Opbevar gerne i glas eller dåse ved stuetemperatur. Kan holde i 2-3 uger

Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *