Ingrediens: revet citronskal

Vegansk Koldskål UDEN soya

Vegansk Koldskål UDEN soya

Jeg spiser normalt vegansk koldskål lavet ud fra denne opskrift https://mygreenkitchen.dk/recipe/vegansk-koldskaal/ men i år måtte jeg forsøge mig med en ny opskrift, da jeg i en periode (grundet kostændringer) ikke må spise nogen form for soya. Jeg har forsøgt mig lidt frem af flere omgange, 

Nøddemazarintærte (Toscatærte)

Nøddemazarintærte (Toscatærte)

En ægte klassiker som de fleste elsker. Print opskrift Nøddemazarintærte (Toscatærte) Kan med fordel fryses. Hasselnødderne kan skiftes ud med mandler, valnødder, pekan nødder eller hvad du ellers lige har liggende 🙂 ! Forberedelses tid 30 min Tilberedningstid 40 min Ventetid 70 min Antal personer 

Nemme kokostærter – både glutenfri & mælkefri

Nemme kokostærter – både glutenfri & mælkefri

En nem og lækker tærte, som er lige til at gå til. Tærtebundene kan fryses og tages op, når du skal bruge dem, og så kræver det blot at piske lidt flødeskum og pynte med lidt bær. Voilá så har du en skøn og smagfuld 

Vegansk koldskål

Vegansk koldskål

Koldskål er en populær spise hos danskerne. Så populær at supermarkederne, er begyndt at sælge det året rundt. Jeg elsker koldskål, men jeg har i mange år undgået at drikke mælk. Jeg laver derfor gerne denne vegansk koldskål. Den er utroligt let at lave, og