3. maj 2019
Vegansk koldskål
Koldskål er en populær spise hos danskerne. Så populær at supermarkederne, er begyndt at sælge det året rundt. Jeg elsker koldskål, men jeg har i mange år undgået at drikke mælk. Jeg laver derfor gerne denne vegansk koldskål. Den er utroligt let at lave, og smager fantastisk 🙂
Jeg topper gerne koldskålen med frisk frugt, smeltet chokolade og hjemmelavet granola https://mygreenkitchen.dk/recipe/honningristet-granola/
Tilberedningstid | 5 min |
Antal personer |
2
|
Ingredienser
- 750 ml. Alpro yoghurt (med lime og citron)
- 450 ml. havremælk
- 1/2 Tsk. revet citronskal (kan undlades)
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Hæld yoghurt og havremælk i en stor skål. Pisk det godt sammen med elpisker. Tilsæt evt. lidt friskrevet citron skal.
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen