Nachos med BBQ sovs og kylling
Herhjemme har jeg en mand som simpelthen elsker nachos. Vi laver gerne Nachos med BBQ sovs og kylling, toppet med jalapenos og masser af ost. Som tilbehør laver vi gerne guacamole, creme fraiche dressing og Salsa. Det er simpelthen bare så nemt at gå til, og så er det sjældent jeg har hørt nogen sige de ikke kunne lide nachos.
Vi laver faktisk gerne nachos med BBQ sovs og kylling, dagen efter vi har fået helstegt kylling på grillen eller i ovnen, da der altid er lidt kyllingerester tilbage.
Nachos tager ingen tid at forberede og ja faktisk også kun kort tid i ovnen. Har du ikke prøvet det med BBQ sovs før kan jeg virkelig anbefale det. Herhjemme er vi glade for at anvende sweet baby ray’s barbecue sauce. Jeg finder den ofte på tilbud til 20-25 kroner i netto. Den er helt perfekt til nachos da den hverken er for stærkt eller for sød. Du kan både få den som original eller med honning, begge er utrolig gode og passer perfekt til nachos.
ALLERGENER
Leder du i steder efter opskrifter som er glutenfri eller veganske indeholder min blog både veganske, vegetariske, mælkefri- og glutenfri opskrifter. Der er lidt til en hver smag. Der findes også de klassiske retter, med og uden kød, samt forskelligt bagværk og kager på bloggen. Tjek det ud under opskrift index ved at klikke her.
FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER
Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Nachos med BBQ sovs og kylling
Ingredienser
- 150-200 g. valgfri nachos
- 125 g. cheddar ost (revet)
- 125 g. mozzarella ost (revet)
- 2-3 spsk. bbq sovs
- 1-2 spsk. jalapenos (afhængig af hvor stærk ud ønsker det)
- 150 g. kylling (kogt eller stegt)
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200° C almindelig ovn.
- Fordel tortillachips på et fad der tåler at komme i ovnen. Spred dem ud i et jævnt og ikke for tykt lag.
- Fordel den revet ost og kylling over nachosene.
- Top til sidst med jalapenos og BBQ sovs.
- Bag i midten af ovnen til osten er smeltet og gylden.
1 thought on “Nachos med BBQ sovs og kylling”