Gin med passionfrugt og vanilje

Gin med passionfrugt og vanilje

I onsdags var det varmt, RIGTIG varmt. Det har faktisk været den varmeste dag i rigtig mange år. Det har kunne mærkes på både voksne og børn. Onsdag har derfor bestået af iskaffe, is og juice. Normalt drikker jeg faktisk gerne vin og øl når det er ferie eller weekend, men i onsdags var der simpelthen været for varmt. Det blev derfor i stedet til gin med passionfrugt og vanilje. En skøn og forfriskende sommerdrink, som passer perfekt på de varme dage.

Drinks har dog ikke været det, som jeg har lavet mest af de seneste 3 år. Hverdagslivet har overtaget med alt der høre med, hund, barn og et hjem der skal passes. Men der er en gammel bartender gemt i mig, som savnede både det at eksperimentere og lave drinks. Det var vejret perfekt til i dag. Vi får typisk drinks serveret med lidt sprøde snacks ved siden af ex bagte mandler.

Inspiration

Er du ligesom mig vild med friske drinks med smag af frugt ligesom denne gin med passionfrugt og vanilje vil gin med rabarber og citron eller alkoholfri sommerdrink med kombucha, grapefrugt, lime, granatæble og rosmarin, måske også kunne fange din interesse.

Ingrediensvalg

Du kan sagens lave din egen sirup, men i dag anvende jeg Løgismose passionfrugt og vaniljesirup (reklamelink). Det er faktisk en sirup, som jeg er rigtig glad for at anvende både til drinks og til bagværk, som fx. cheesecake.


FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del endelig opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration. Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Gin med passionfrugt og vanilje

Gin med passionfrugt og vanilje

Mygreenkitchen
Skøn sommer opskrift på gin med passionfrugt og vanilje med et tvist af lime. Perfekt til dig der elsker gin og smagen af sommer.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Ret Drinks
Antal 1 person

Ingredienser
  

  • 1 tsk. revet limeskal
  • 25 ml. friskpresset limesaft
  • 25-35 ml. gin
  • 2 dl. danskvand med citrus
  • 25 ml. passionfrugt/vanilje sirup (jeg bruger Løgismose )
  • isterninger

Pynt

  • frisk rosmarin

Sådan gør du
 

  • Hæld alle ingredienserne i et drinksglas og og pynt med frisk rosmarin.
    Gin med passionfrugt og vanilje


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering