Græskarsuppe med sprød kalkunbacon & rugbrødscroutoner

Vi spiser oftest vegetariske og vegansk i vores familien, men jeg har (som mange andre kvinder) en mand som ELSKER bacon.
Vi er derfor ikke 100% kødfri, men nærmere Flexitar. Jeg laver derfor tit gerne denne suppe, som (uden topping) faktisk er vegansk.

Suppen er perfekt til de familier, som er “deltidsvegetarer” og som forsøger at spise mindre kød i hverdagen.

Print opskrift
Græskarsuppe med sprød kalkunbacon & rugbrødscroutoner
Tilberedningstid 20 min
Ventetid 30 min
Antal personer
2 pers
Ingredienser
Græskarsuppen
Topping
Tilberedningstid 20 min
Ventetid 30 min
Antal personer
2 pers
Ingredienser
Græskarsuppen
Topping
Instruktioner
Topping
  1. Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. Skær rugbrødene i tern og placer dem på en bageplade med bagepapir. Vend rugbrødsternene i olivenolie og salt.
  2. Placer baconskiverne på en bageplade med bagepapir.
  3. Bag bacon og rugbrødsternene i ovnen i ca. 10-15.min (til begge dele er gyldne og sprøde).
Græskarsuppen
  1. Start med pille, skrælle og snitte grøntsagerne.
  2. Varm olien op i en dyb gryde og svits løg, hvidløg, ingefær, chili og krydderierne. (pas på med for høj varme da du risikere at brænde krydderierne på).
  3. Tilsæt derefter grøntsagerne og lad det stege i ca. 5 min til grøntsagerne får lidt farve.
  4. Tilsæt derefter boullion, (grøntsagerne skal ca været dækket 2/3). Lad suppen koge i 30 min ved mellem mellemlav varme.
  5. TEST: Når grøntsagerne føles møre, og de slipper en gaffel, kan du nu blende suppen, i gryden med en stavblender.
  6. Sæt gyden tilbage på komfuret og tilsæt fløden. Lad det simre ca 5 min. Til suppen små koger. Smag til med salt og peber.
  7. Pynt suppen med rugbrødscroutoner, bacon, persille og græskarkerner.
Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *