17. februar 2019
Knasende vegansk granola
Mange siger at morgenmad er dagens vigtigste måltid.
Hvorfor så ikke gøre morgenmaden til dagens lækreste måltid?
Denne sprøde og lækre granola er utrolig let at lave. Den er perfekt ovenpå din skyr og holder sig mæt i flere timer. 🙂
Forberedelses tid | 10 min |
Tilberedningstid | 20 min |
Antal personer |
4
|
Ingredienser
- 50 g. plantesmør (jeg bruger gerne becel gold eller naturli)
- 150 ml. agave sirup
- 200 g. havregryn (glutenfri)
- 1 spsk. chiafrø
- 1 spsk. sesamfrø
- 1 spsk. græskarkerner
- 50 g. mandler grovhakket
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 150 grader varmluft
- Smelt smørret og agave siruppen på en pande ved lav varme.
- Tilsæt havregrynen og rør det godt sammen. Tilføj derefter resten af ingredienserne og rør det godt sammen.
- Spred granolaen ud på en bageplade, og bag det i ovnen i ca 20 min til granolaen er gylden.
- Når granolaen er afkølet, kan du evt tilføje tørret frugt, eller små chokoladestykker ved blot at vende det sammen med den færdige granola. Jeg tilsætter personligt selv gerne rosiner og vegansk mørk chokolade.
Recipe Notes
Opbevar gerne i glas eller dåse ved stuetemperatur. Kan holde i 2-3 uger
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen