19. februar 2019
Kålssalat med figner og granatæble
Jeg er typen ELSKER salater fyldt med farver. Denne grøntkålssalat er sund, knasende, og sprængfyldt med farver og vitaminer. Salaten indeholder bl.a. Omega 3, kalk, samt A- og C vitaminen.
Salaten er perfekt som tilbehør til din hovedret, eller blot som et sundt alternativ til din frokost, og er med til at holde dig mæt i flere timer.
Tilberedningstid | 15 min |
Antal personer |
4
|
Ingredienser
Grøntkålssalat
- 150 g. grønkål
- 50 g. rødkål
- 1 æble
- 1 tsk. citronsaft
- 4 tørret figner
- 1/2 granatæble
- 2 gulerødder
- 2 appelsin
- 1 rød peber
Dressing
- 100 ml. olivenolie
- 50 ml. æblecidereddike
- 1 tsk. honning
- 1 tsk. sennep (kan undlades)
- 1 tsk. citronsaft
- salt og peber
Ingredienser
Grøntkålssalat
Dressing
|
|
Instruktioner
- Skyl alle grøntsagerne grundigt, og snit grønkål og rødkål fint.
- Skær æblet i tern og vend det i citronsaften. Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i tern. Pil granatæblet.
- Snit resten af grøntsagerne, og hæld grøntsagerne og frugten i en stor skål. (Gem lidt granatæble til pynt)
- Du kan vælge at vende salaten sammen med dressingen, eller servere dressingen ved siden af.
- Top til sidst med finthakket figner, og granatæble.
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen