Snickers kage med karamel

Jeg er typen der normalt går meget op i sundhed, men jeg nyder også gerne en syndig kage, hvis den altså “er kalorierne værd“.
Med det mener jeg, at jeg gerne spiser en kage med lidt ekstra kalorier, hvis altså kagen smager vidunderlig og den er løbeturen værd.

Denne kage er ALLE kalorier værd!

Print opskrift
Snickers kage med karamel
Forberedelses tid 25 min
Tilberedningstid 35 min
Antal personer
16 pers
Ingredienser
Bunden
Karamel
Chokolade topping
Forberedelses tid 25 min
Tilberedningstid 35 min
Antal personer
16 pers
Ingredienser
Bunden
Karamel
Chokolade topping
Instruktioner
Snickers kage
  1. Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft
  1. Pisk smør og sukker luftig i en skål. Tilsæt derefter 1 æg af gangen (vigtigt at du pisker godt, før du tilsætter et nyt æg)
  2. Bland de tørre ingredienser (undtagen peanuts) i en anden skål, og vend derefter de tørre ingredienser sammen med de våde, ved at tilføje de tørre ingredienser lidt af gangen. Tilsæt derefter peanutbutter og rør det godt sammen.
  3. Fordel dejen i en 25x35 cm form og tryk peanutsene ned i dejen.
  4. Bag kagen i midten af ovnen i 20-25min.
  5. Tag kagen ud af ovnen og prik nogle huller i kagebunden med en gaffel.
Karamel
  1. Begynd at lave karamellen, mens kagen er i ovnen. Dette gøres ved at blande det hele i en gryde, og lad det koge i 8-10min. (Pas på at det ikke brænder på)
  2. Hæld derefter karamellen over, og lad kagen bage i yderligere 5-10min ved 200 grader
Chokolademassen
  1. Smelt chokoladen i en gryde, og tilsæt derefter fløden. (Pas på at du ikke varmer chokoladen for meget op, da du risikere at den begynder at skille)
Recipe Notes

Kagen kan spises så snart chokolademassen har sat sig, eller er kold. Opbevares i køleskab.

Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *