Vegansk marrokansk simreret

En kødfri simreret som både er let og lækker.
Denne veganske marokkanske simreret er til dig som elsker en ret fyldt med smag, og kan både nydes af børn og voksne.
Jeg elsker specielt det faktum, at den er uden kød og efterlader din mave mæt og tilfreds. Og ikke nok det, så er retten glutenfri.!

Denne simreret lyder kompliceret, men det er den overhovedet ikke, tværtimod.! Se opskriften nedenfor.


Print opskrift
Vegansk marrokansk simreret
Obs: Stegeso lavet af ler (feks en Rømeriopf) skal i en kold ovn ellers kan den gå i stykker.
Forberedelses tid 30 min
Tilberedningstid 2 timer
Antal personer
4
Ingredienser
Ekstra
Forberedelses tid 30 min
Tilberedningstid 2 timer
Antal personer
4
Ingredienser
Ekstra
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 150 grader varmluft
  2. Steg løg og hvidløg på en pande ved middelvarme til de er bløde og klare, og hæld det over i en stegeso.
  3. Skyl og skær butternut squash i nogle mellem store tern, og steg dem på panden i 1-2 min sammen med krydderierne. Hæld derefter over i stegesoen.
  4. Hæld vandet fra kikærterne og hæld dem over i stegesoen, sammen med de hakkede tomater, grøntsagsboullion, sirup og rosiner.
  5. Sæt låg på stegesoen, og ind i ovnen. Lad retten simre i ovnen i ca. 2 timer. Top med friske koriander, kokos og ristede cashew nødder.
Recipe Notes

 

 

Del denne opskrift


2 thoughts on “Vegansk marrokansk simreret”

  • Ser lækker ud den skal prøves i min nye stegeso
    Men husk en stegeso lavet af ler feks en Rømeriopf skal i en kold ovn ellers kan den gå i stykker

    Mvh Niels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *