12. januar 2020
Vegansk raita – på blot 5min
Indiske retter er oftest fyldt med massere af krydderier, som gør retterne både smagfulde, men også til tider en smule stærke. Da det er meget forskelligt, hvad vi som mennesker definere som stærkt, servere jeg altid gerne raita, når jeg invitere gæster på indisk. Raita er et klassisk tilbehør i det indiske køkken, og har den fantastiske egenskab, at have en kølende effekt.
Forberedelses tid | 5 min |
Antal personer |
4 personer
|
Ingredienser
- 3 dl. soyayoghurt neutral
- 1/2 mellemstor agurk groftrevet
- 1/2 tsk. salt
- 1/2 tsk. spidskommen stødt
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Bland alle ingredienserne sammen, og voilà! Du har nu en skøn vegansk raita 🙂
Recipe Notes
Server evt. med Vegansk "butter Chiken" eller
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen