Vegansk raita – på blot 5min


Indiske retter er oftest fyldt med massere af krydderier, som gør retterne både smagfulde, men også til tider en smule stærke. Da det er meget forskelligt, hvad vi som mennesker definere som stærkt, servere jeg altid gerne raita, når jeg invitere gæster på indisk. Raita er et klassisk tilbehør i det indiske køkken, og har den fantastiske egenskab, at have en kølende effekt.

Print opskrift
Vegansk raita - på blot 5min
Vegansk raita - på blot 5min
Forberedelses tid 5 min
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Forberedelses tid 5 min
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Vegansk raita - på blot 5min
Instruktioner
  1. Bland alle ingredienserne sammen, og voilà! Du har nu en skøn vegansk raita 🙂
Recipe Notes

Server evt. med Vegansk "butter Chiken" eller  

Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *