Tartarsauce – klar på 5 min
Tatarsauce kan bruges til mange ting. Det er en klassiker sammen med fish’n chips og smager også skønt sammen med en ovnbagt kylling med bagte pommesfrites og syltede agurker. Vidste du at “sauce tatare” er franskmændenes alternativ til danskernes remoulade. Så det er blot fantasien som sætter grænser for hvad du kan bruge en tatarsauce til 🙂 !
Følg med på de sociale medier
Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del gerne opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Tatarsauce – Klar på 5 min
Udstyr
- 1 mellemstor skål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 køkkenkniv og skærebræt
Ingredienser
- 50 g. mayonnaise
- 100 g. cremefraiche 18%
- 1 håndfuld frisk persille finthakkede
- 1 håndfuld frisk dild finthakkede
- 30 g. cornichoner finthakkede
- 2 spsk. kapers finthakkede
- 1/2 mellemstor økologisk citron (både skræl og saft)
- 1 tsk. dijon sennep
- salt og peber
Sådan gør du
- Rør mayonnaise og cremefraiche sammen i en skål. Skyl og hak persille og dild.Tilsæt finthakkede cornichoner og kapers, citronsaft, fintrevet citronskal og dijonsennep. Rør godt.
- Tilsæt persille og dild og smag til med salt og peber.