Tartarsauce – klar på 5 min

Tartarsauce – klar på 5 min

Tatarsauce kan bruges til mange ting. Det er en klassiker sammen med fish’n chips og smager også skønt sammen med en ovnbagt kylling med bagte pommesfrites og syltede agurker. Vidste du at “sauce tatare” er franskmændenes alternativ til danskernes remoulade. Så det er blot fantasien som sætter grænser for hvad du kan bruge en tatarsauce til 🙂 !

Følg med på de sociale medier

Husk du kan følge mig på de sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både en grønnere hverdag, mad til de travle dage, søde sager og til festlige lejligheder. Du kan følge mig på Instagram, Pinterest & Facebook. Del gerne opskrifterne med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration  Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Tatarsauce

Tatarsauce – Klar på 5 min

Tartarsauce er en klassisk hvid, kold sauce, som indeholder mange af de samme ting som remoulade. Hjemmelavet tartarsauce er genial sammen med fish’n’chip, fiskeretter og en lækker ovnbagt kylling.
Forb. tid 5 minutter
Ret Tilbehør
Køkken Fransk
Antal 4 personer

Udstyr

  • 1 mellemstor skål
  • 1 spiseske
  • 1 teske
  • 1 køkkenvægt
  • 1 køkkenkniv og skærebræt

Ingredienser
  

  • 50 g. mayonnaise
  • 100 g. cremefraiche 18%
  • 1 håndfuld frisk persille finthakkede
  • 1 håndfuld frisk dild finthakkede
  • 30 g. cornichoner finthakkede
  • 2 spsk. kapers finthakkede
  • 1/2 mellemstor økologisk citron (både skræl og saft)
  • 1 tsk. dijon sennep
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Rør mayonnaise og cremefraiche sammen i en skål. Skyl og hak persille og dild.
    Tilsæt finthakkede cornichoner og kapers, citronsaft, fintrevet citronskal og dijonsennep.
    Rør godt.
  • Tilsæt persille og dild og smag til med salt og peber.
Keyword Tilbehør, Glutenfri, Æggefri, Vegetar, Nøddefri, Soyafri


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering