After eight brownie toppet med mint smørcreme

Noget af det bedste jeg ved er en smagfuld og tung brownie. Jeg har i mange år bagt denne brownie fyldt med mørk chokolade og after eight. Nu har jeg så forsøgt at toppe den med en mint smørcreme og jeg må sige at det fungere!

Print opskrift
After eight brownie toppet med mint smørcreme
After eight brownie toppet med mint smørcreme
Forberedelses tid 20 min
Tilberedningstid 25 min
Ventetid 30 min
Antal personer
12 personer
Ingredienser
Mint brownie
Mint smørcreme
Forberedelses tid 20 min
Tilberedningstid 25 min
Ventetid 30 min
Antal personer
12 personer
Ingredienser
Mint brownie
Mint smørcreme
After eight brownie toppet med mint smørcreme
Instruktioner
Mint brownie
  1. Start med at tænde ovnen 180 grader alm ovn. Varm chokoladen, after eight og smør i en gryde ved lav varme. Når det er smeltet stilles det til side til afkøling.
  2. Pisk æg og sukker sammen til det får en luftig og ensartet konsistens. Tilsæt derefter kakaopulver, salt og mel.
  3. Tilsæt derefter mælk og den smeltede chokolade/smør blanding og pisk det godt.
  4. Hæld dejen i en form (jeg bruger gerne selv en rund silikoneform Ø28cm).
  5. Bag i ovnen 20-25min. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af før du tager den ud af formen. Når kagen er afkølet og kan tages ud af formen stilles den på køl mens du laver smørcremen.
Mint smørcreme
  1. Start med at piske flormelis og flødeost godt sammen til flormelisen er opløst.
  2. Pisk derefter smørret i en seperat skål (vigtigt du pisker det godt) hæld derefter i flormelis i og pisk det godt sammen. (smag evt. på frostingen før du tilsætter flødeost, for at sikre at flormelisen er opløst) ekstrakt og den grønne farve.
  3. Tilsæt så flødeost (Dette sikre at smørcremen ikke skiller). Pisk det hele godt sammen inden du tilsætter mint ekstrakt og farve.
  4. Hæld smørcremen i en sprøjtepose med en stjernetyl. Sprøjt først smørcremen på kagen, når kagen er helt afkølet ellers risikere du at smørcremen smelter.
  5. Opbevares afkølet og nydes bedst kold.
Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *