Nemme pizzasnegle med pepperoni & skinke

Jeg tror at jeg kan tælle på 2 hænder hvor mange gange at jeg har lavet pizzasnegle i mit liv. Dette skyldes nok at jeg sjældent spiser ting, som indeholder meget kød eller gluten. Dog har jeg en mand som ELSKER alle disse ting. Jeg har derfor forsøgt med med at lave en pizzasnegl, som indholder alle de ting som han elsker på en god klassisk pizza.

Print opskrift
Nemme pizzasnegle med pepperoni & skinke
Lækre og lette pizzasnegle med pepperoni og skinke
Forberedelses tid 30 min
Tilberedningstid 12-16 min
Ventetid 1 time
Antal personer
40 stk.
Ingredienser
Dejen
Fyldet
Forberedelses tid 30 min
Tilberedningstid 12-16 min
Ventetid 1 time
Antal personer
40 stk.
Ingredienser
Dejen
Fyldet
Lækre og lette pizzasnegle med pepperoni og skinke
Instruktioner
Dejen
  1. Start med at smuldre gæret og hæld det i skålen til røremaskinen. Tilsæt danskvand og rør det sammen til gæret er opløst.
  2. Tilsæt derefter æg, sirup, sukker, salt og det smeltet smør og rør det godt sammen, til det får en ensartet konsistens.
  3. Tilsæt til sidst melet og rør det godt. Dejen er færdig når den slipper siderne. Dæk skålen til med et viskestykke, og lad dejen hæve i 1 time ved stuetemperatur.
  4. Dejen skal gerne hæve til dobbeltstørrelse (ligesom på billedet). Når dejen har hævet i en time tændes ovnen på 180 grader varmluft.
Fyldet
  1. Start med at hælde dejen ud af skålen og halver den. Drys gerne lidt mel på bordet og ælt dejen en smule, inden du ruller dejen i en aflang firkant (som på billede) Smør derefter halvdelen af pestoen og tomatkoncentratet ud på hver firkant.
  2. Du kan vælge at rulle begge deje ud til aflange firkanter samtidig, eller begynde på den anden firkant mens de første pizzasnegle er i ovnen. (Jeg laver gerne en firkant af gangen, da den anden portion dej blot får lov at hæve lidt længere i mellemtiden).
  3. Fordel halvdelen af kødet og osten på hver firkant og drys til sidst med den mængde oregano du ønsker.
  4. Rul firkanten stramt (på den lange side) og skær 20 snegle i ud af hver firkant. Fordel sneglene på en bageplade med bagepapir, (maks 10 stk. på hver bageplade).
  5. Bag dem i 12-16min til de er gyldne. Lad dem afkøle på en rist med bagepapir eller server med det samme.
Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *