Glutenfri grød med vanilje, chokolade & nødder – vegansk

Grød kan laves på 1000 måder, og er gennem de seneste år blevet mere og mere populær, grundet de mange variationer. Personligt er jeg til en grød som plantebaseret, og er fyldt med farver og smag 🙂

Print opskrift
Glutenfri grød med vanilje, chokolade & nødder - laktosefri & vegansk
Glutenfri grød med vanilje
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 10 min
Antal personer
2 personer
Ingredienser
Grøden
Topping
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 10 min
Antal personer
2 personer
Ingredienser
Grøden
Topping
Glutenfri grød med vanilje
Instruktioner
  1. Start med at klargøre alt toppingen (undtagen den smeltede chokolade)
  2. Hælde havregryn, salt og vand i en gryde. Kog det i 2-3 min ved mellemhøj varme.
  3. Skru lidt ned for varmen, og tilsæt soyamælken og vaniljesukkeret. Kog grøden yderligere 2-3min til den får en lind konsistens.
  4. Tag grøden af komfuret. Smelt chokoladen. (dette gør jeg selv i mikrobølgeovnen i ca. 3x30sek, da dette er hurtigt og let.
  5. Hæld grøden over i 2 skåle, hæld den smeltede chokolade ud over grøden. Pynt så grøden med resten af toppingen. Velbekomme 🙂
Recipe Notes

HUSK at sikre sig at den chokolade du anvender er vegansk, og ikke indeholder skummemælkspulver, hvis du ønsker at anvende vegansk chokolade 🙂 

Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *