28. marts 2019
Glutenfri hampprotein pandekager med banan
Disse skønne og smagfulde pandekager er både glutenfri og uden sukker. De er lavet på simple og sunde ingredienser.
Pandekagerne kan bruges som et supplement til din morgenmad, som eftermiddagssnack eller som et sundt alternativ til din dessert.
Forberedelses tid | 5 min |
Tilberedningstid | 10 min |
Antal personer |
4 pers
|
Ingredienser
- 2 bananer
- 1 spsk. hamp proteinpulver
- 4 store æg
- 2 dl. glutenfri havregryn
- 1 tsk. kanel stødt
- 1 tsk. glutenfri bagepulver
- 1 knsp. salt
- kokosolie (til stegning)
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Start med at mose bananerne i en skål.
- Slå derefter æggene ud i skålen og rør dem godt sammen med bananerne.
- Tilsæt til sidst de tørre ingredienser og rør ind i dejen.
- (Hvis pandekagedejen bliver for stiv, så slå et æg mere ud).
- (Hvis derimod pandekagedejen virker for tynd, så hæld lidt mere havregryn i).
- Smelt smør eller kokos olie på pande (jeg bruger personligt gerne vegansk smør). Hæld ca. 1 stor spsk. dej ud på panden til hver pandekage. Steg pandekagerne på panden ved mellem høj varme til de er gyldne.
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen
Filed Under: Alle opskrifter, Dessert, Glutenfri, Morgenmad, Mælke og laktosefri, Pandekager & Vafler, Vegetar