Knasende superfood mysli

Du læste rigtig, der er hamp i denne mysli. Dette er dog i form af proteinpulver og hampfrø.

Ikke nok med at denne mysli er sund, så er den 100% plantebaseret og springfyldt med protein. Pulveret i sig selv har et proteinindhold på 42% og hampfrøene har et proteinindhold på godt 30%

Nu tænker du nok, bliver jeg så skæv af at spise denne mysli og svaret er NEJ! Selvom hampfrø kommer fra planten, Cannabis sativa, så indeholder frøene kun meget få spor af stoffet TLC, (som er det der giver den euforiserende effekt). Det vil altså sige at frøene kommer fra en anden art af cannabis, og stammer derfor ikke fra den samme plante som det stof der gør dig “skæv”.


Print opskrift
Knasende mysli med hamp
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 10 min
Antal personer
10 pers
Ingredienser
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 10 min
Antal personer
10 pers
Ingredienser
Instruktioner
Forberedelse
  1. Start med at finde alle de ingredienser frem, som du skal bruge, det gør det lettere når du skal i gang med at lave din mysli. Husk at fjerne stenen fra dadlerne og skær dem i mindre stykker.
Mysli
  1. Start med at hælde nødder, kerner og kokosflager på en tør pande, og steg i ca. 5 min ved mellemlav varme.
  2. Når kokosflagerne begynder at få en gylden farve tilsættes havregryn. Steg i yderligere 2 min.
  3. Skru derefter ned for varmen, og tilsæt hampprotein og hampfrø. Sørg for at fordele det godt i din mysli.
  4. Tilsæt derefter kakaopulver og kanel og rør godt rundt.
  5. Tilsæt så rosiner og de hakkede dadler og sørg for at få dem blandet rundt i din mysli, før du tilsætter kokosolien.
  6. Tilsæt til sidst kokosolien, ved at skubbe din mysli lidt til siden, så der bliver et tomt plads på panden. Dette gør det lettere at få kokosolien til at smelte. Går der lang tid før olien smelter, så sku lidt op for varmen, men pas på du ikke skruer for meget op, da du risikere at brænde din mysli på.
  7. Når kokosolien er smeltet og fordelt godt rundt i din mysli, tager du blot panden af komfuret, og lader den køle af på et stykke bagepapir.
  8. Når din mysli er afkølet, kan du putte den i et glas eller i en dåse.
Recipe Notes

Jeg har gerne min mysli i en dåse i køleskabet. 

Del denne opskrift


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *