19. juni 2020
Mælkefri råcreme/kagecreme
ENDELIG! Det er sæson for nogle af mine yndlingsfrugter, nemlig vandmelon og jordbær!! 😀 Hver eneste sommer propper jeg køleskabet med frugt, da det er noget af det lækreste jeg ved sammen med en portion vegansk koldskål, eller en blandede frugtsalat fyldt med sommerens frugter. MEN ingen frugtsalat uden en god råcreme til.!
Tilberedningstid | 5-10 min |
Antal personer |
4 personer
|
Ingredienser
- 6 stk. pasteuriserede æggeblommer
- 4 tsk. rørsukker
- 1/2 stang vanilje (kan erstattes med 1 - 1 1/2 tsk. vaniljesukker)
- 200 ml. havrefløde
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Hæld æggeblommer, sukker og vaniljesukker/korn i en skål. Pisk det godt sammen med en elpisker til det får en mere tyk og luftig konsistens (kan godt tage et par minutter).
- Hæld havrefløden i en seperat skål og pisk det til flødeskum.
- Vend til sidst forsigtigt æggeblommeblandingen i flødeskummen, ved at tilsætte lidt af gangen. Røre det forsigtigt sammen med en ske eller dejskraber. På denne måde sikre du dig at du får en lækker og luftig råcreme/kagecreme.
Recipe Notes
Server evt. som råcreme til en lækker frugtsalat, eller brug den som kagecreme i en nem mælkefrie lagkage https://mygreenkitchen.dk/recipe/nem-maelkefri-lagkage/
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen