Nem chokolademouse med baileys, mint & skumfiduser
Ja du hørte rigtig, en chokolademouse med 3 ting, som man alt for sjældent kombinere, men som smager FANTASTISK sammen!. Mint, baileys og skumfiduser. Denne chokolademouse er utroligt simpel at lave, og kræver kun 6 ingredienser: Smør, vand, chokolade, baileys, skumfiduser & fløde. – JA du læste rigtig, INGEN ÆG! – og har man ikke mintchokolade, bruger du blot alm. chokolade. PRØV DEN! Du vil ikke fortryde det 😀 !
Print opskrift
Nem chokolademouse med baileys, mint & skumfiduser
Instruktioner
Start med at finde alle ingredienserne.
Når du har fundet alt frem du skal bruge, starter du med at skære chokoladen og skumfiduserne i mindre stykker.
Obs: det er vigtigt at du skære skumfiduserne i små stykker, da de ellers vil have svært ved at opløses ved svag varme.
Hæld skumfiduser, chokolade, vand og smør i en gryde og smelt det ved svag varme.
Rør jæventlig undervejs, da du ellers risikere at det brænder på.
Når det er smeltet tilsætter du baileys, og rør det godt ind i chokolademassen.
Fjern gryden fra komfuret, og lad chokolademassen afkøle.
Hæld fløden i en mellemstor skål (der skal være plads til chokolademassen) og pisk det til flødeskum. Pas på med at piske det alt for stift, da du risikere moussen bliver grynet.
Rør til sidst forsigtigt chokoladenmassen i flødeskummen, lidt af gangen.
Stil moussen på køl i mindst 1 timer – herefter kan den serveres.
Tag moussen ud af køleskabet 15 min før servering, og hæld den i en sprøjtepose med tyl. anrettes i ønskede serveringsskåle/- eller glas. Pynt evt. revet chokolade og frisk frugt 🙂