12. januar 2020
Nem kokosgrød med peanutbutter & friske bær – Vegansk & glutenfri
Mmmmm! GRØD! En sund, let og lækker morgenmad, som holder mig mæt i flere timer. En anderledes grød, end den klassiske havregrød. Er du vild med kokos, tror jeg bestemt også at du vil lide denne grød. 😀
Forberedelses tid | 5 min |
Tilberedningstid | 10 min |
Antal personer |
2 personer
|
Ingredienser
kokosgrød
- 3 dl. havregryn (glutenfri)
- 4 dl. vand
- 1/2 tsk. salt
- 1 dl. kokosmælk
- 1 dl. soyamælk m. vanilje (kan erstattes med kokosmælk)
- 50 g. kokosmel
- 1 spsk. kokossukker (kan undlades)
Topping
- 1 håndfuld friske bær
- 40 g. smeltede chokolade (vegansk)
- 2-3 spsk. granola (vegansk)
- 1 stk. banan skåret i skiver
- 2 spsk. peanutbutter
Ingredienser
kokosgrød
Topping
|
|
Instruktioner
- Start med at finde alle ingredienserne frem, så du har dem klar.
- Hæld vand, salt og havregryn i en gryde, og lad det småkoge ved middelvarme, mens du røre i gryden i ca. 2 min.
- Skru lidt ned for varmen og tilsæt derefter kokosmælk, soyamælk, kokosmel og kokossukker, og rør det godt i ca. 2 min til det har en cremet og lind konsistens.
- Hæld grøden over i 2 skåle og pynt til sidst den ønskede topping (Se forslag til topping i ingredienslisten) Velbekomme 🙂
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen