1. maj 2019
Salat med kikærter, squash, feta & saltmandler
En salat med kikærter, squash, feta & saltmandler egner sig perfekt til lækker grillmad. Den er super let at lave, smager fantastisk.
Forberedelses tid | 5 min |
Tilberedningstid | 10 min |
Antal personer |
6 (tilbehør)
|
Ingredienser
- 2 store håndfulde grønkål grønkål hakket
- 1 squash skåret i tynde skiver
- 250 g. cherrytomater halveret
- 1 ds. kikærter
- soltørret tomater i små stykker
- 150 g. feta smuldret (violife for mælkefri el. vegansk udgave)
- salt mandler
- olivenolie (til stegning)
- salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Start med at skylle, rense og klargøre grøntsagerne, og de soltørret tomater.
- Varm 1 spsk. olie op i en stor pande, og tilsæt grønkålen og lidt salt. Grønkålen skal bare lige steges let på panden i 2-3 min. Læg den stegte grønkål i en bred skål og begynd at lav resten af salaten.
- Hæld 1 spsk. olie på panden som du brugte til at stege grønkålen (brug gerne olien fra de soltørret tomater) Tilsæt derefter squash, kikærter, soltørret tomater, cherrytomater og salt og peber. Steg grøntsagerne til de er gyldne og bløde.
- Placer de stegte grøntsager oven på grønkålen, og smuldre feta ud over. Slut af med at drysse saltmandler ud over salaten.
Recipe Notes
Salaten kan serveres med det samme, eller serveres kold.
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen