1. maj 2019
Glutenfri kyllingefrikadeller med grønt, soltørrede tomater & feta

Kyllingefrikadeller er lette at lave, og er en velsmagende måde at få flere grøntsager på.

Forberedelses tid | 10 min |
Tilberedningstid | 25-30 min |
Ventetid | 30 min |
Antal personer |
6
|
Ingredienser
- 500 g. kyllingefars
- 7 halve soltørrede tomater skåret i små tern
- 1 lille håndfuld grønkål fint hakket
- 1 rødløg fint hakket
- 50 g. feta smuldret (violife for mælkefri udgave)
- 1 æg
- 2 spsk. rismel
- 1 spsk. glutenfri havregryn
- salt og peber
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Bland alle ingredienserne til en fars, og lad fasen hvile i en halv times tid i køleskabet.
- Tænd ovnen på 180grader, inden du går i gang med at lave frikadellerne.
- Form farsen til frikadeller med en tsk, og steg dem i ovnen i 25-30 min, til frikadellerne har en gylden farve.
Del denne opskrift
Author: Mygreenkitchen